Herbelofte

Ja, ik wil nog steeds!

Een vernieuwing van jullie geloften voor elkaar en het vieren van samenzijn kan een volledige privé-ceremonie zijn, een intieme familie-gelegenheid of een grote openbare viering.

Jullie naderen misschien jullie jubileum, hebt samen een crisis overwonnen of het kan gewoon het juiste moment zijn om te vieren wat je samen hebt bereikt en jullie liefde en toewijding opnieuw te bevestigen.

Hoe werkt het?

De ceremonie van jullie herbelofte kan het herhalen van de originele geloften zijn of nieuwe geloften om weer te geven wat jullie samen zijn nu weergeeft.
De geloften kunnen een paar woorden zijn, een gedicht of een lange gelofte.
Jullie kunnen de ringen opnieuw gebruiken en/of andere speciale geschenken uitwisselen om jullie liefde en verbinding voor elkaar te symboliseren.

Unieke vernieuwing van geloften

Wat de aanleiding ook is om jullie relatie te vieren, en wat deze gelegenheid ook voor jullie betekent, als jullie ceremoniespreker en verbinder zal ik nauw met jullie samenwerken om een ​​mooie en unieke vernieuwing van de geloften ceremonie te creëren die jullie verleden, heden en toekomst samen bevestigt en zal vieren.

Handfasting

 

Bezegel jullie liefde en verbinding met een Keltische ceremonie

welkom lief kind

Een vrolijke ceremonie waarin baby's en kinderen een warm welkom krijgen

Persoonlijk ritueel

Het stilstaan en eren van
jouw speciale moment
in de natuur

Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een vraag stellen?
Neem contact op via 06-20620930 of contact@desireeovereem.nl