Privacybeleid

Privacyverklaring

In coachpraktijk Desiree Overeem Coaching worden gegevens verwerkt.       
Hoe er met jouw persoonsgegevens wordt omgegaan, lees je in deze privacyverklaring.

Contactgegevens verwerkingsverantwoordelijke
Desiree Overeem Coaching | KvK 74007629 | BTW NL192485350B02|
Desiree Overeem, Schras 87, 6744PE, Ederveen | 06-20620930 | contact@desireeovereem.nl

Verkrijgen van persoonsgegevens
Ik verkrijg jouw persoonsgegevens rechtstreeks via een gesprek, via de website, via email, telefonisch of op andere wijze. Ook kan het voorkomen dat jouw persoonsgegevens worden verkregen via derden in het kader van een coachtraject, bijvoorbeeld via je werkgever.

Persoonsgegevens
Desiree Overeem Coaching verwerkt de volgende categorieën van persoonsgegevens:

  • NAW-gegevens;
  • contactgegevens, zoals e-mailadres en telefoonnummers;
  • door uzelf verstrekte, voor coaching relevante, achtergrond informatie over gezinsomstandigheden en familie van herkomst;
  • door uzelf verstrekte informatie over huidige en vorige werkgevers en werkzaamheden.

Doeleinden
Desiree Overeem Coaching verwerkt deze persoonsgegevens voor diverse doeleinden, zoals:

  • goed voorbereid aan het volgende coachgesprek beginnen;
  • het onderhouden van contact;
  • een goede en efficiënte dienstverlening;
  • het verrichten van administratieve handelingen;
  • facturering;
  • toe kunnen zenden van evaluatieformulieren en rapportages;
  • nakoming van wettelijke verplichtingen;
  • het voeren van mogelijke geschillen

Verstrekking aan derden
Desiree Overeem Coaching verstrekt jouw gegevens niet aan derden.

Hoe lang gegevens bewaard worden
Desiree Overeem Coaching bewaart jouw NAW-gegevens, contactgegevens en facturen, digitaal en op papier, minimaal 7 jaar volgens de fiscale bewaarplicht.

Coach- en gespreksverslagen bewaar ik uitsluitend op papier, dus niet digitaal.

De gegevens bestaan uit: 

  • Handgeschreven notities die worden opgeborgen in een dossier. Het dossier wordt opgeborgen in een afgesloten, specifiek voor dat gebruik bestemde, archiefkast op mijn kantoor. 
  • Digitale documenten zoals o.a. rapportages, mailtjes en facturen, die zich bevinden op mijn pc, dat is beveiligd met een wachtwoord en via de antivirus -en beveiligingssoftware van AVG.

Jouw rechten
Je mag altijd vragen welke gegevens we van jou hebben opgeslagen.  
Je kunt ook verzoeken jouw gegevens aan te passen.

Contact
Vragen over deze privacyverklaring of een verzoek over de verwerking van jouw persoonsgegevens kun je sturen naar:
Desiree Overeem | contact@desireeovereem.nl | 06-20620930     

Als je een klacht hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens laat dit dan vooral aan mij weten. Mocht je er met mij niet samen uitkomen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.
Je kunt hiervoor contact opnemen via https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/

Wijzigingen privacyverklaring
Deze privacyverklaring kan door Desiree Overeem Coaching worden aangepast. Nieuwe versies worden altijd op de website gepubliceerd. Ik raad je daarom aan om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat je op de hoogte blijft van wijzigingen.

Deze privacyverklaring is aangepast op 5 maart 2019.

Cookies

Dit cookie statement legt uit welke cookies Desiree Overeem Coaching inzet om haar online diensten mogelijk te maken.

Wat zijn cookies?
Cookies zijn tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst. Hiermee kan bijvoorbeeld het gebruiksgemak van websites verhoogd worden, maar ook wordt het mogelijk gemaakt om je surfgedrag te volgen.

Welke cookies gebruikt Desiree Overeem Coaching?

Functionele cookies:
Deze cookies hebben als enige doel om de website goed te laten functioneren. Hiermee kunnen we jouw gebruikerservaring verbeteren. Door bijvoorbeeld onze website optimaal weer te geven voor jouw beeldschermresolutie, maar ook door jou de mogelijkheid te bieden dat je niet elke keer je gegevens opnieuw hoeft in te voeren als je verschillende pagina’s bezoekt tijdens het invullen van een formulier.

Analytische cookies:
Deze cookies verzamelen statistische gegevens over het gebruik van de website. Bijvoorbeeld hoe vaak een webpagina wordt bezocht of waar bezoekers de meeste tijd doorbrengen. Hierdoor zijn wij in staat om de structuur, navigatie en inhoud van de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en te optimaliseren.

Desiree Overeem Coaching gebruikt hiervoor:

Google Analytics
Google Tagmanager
Google Optimize

Hierbij wordt alleen met geanonimiseerde statistische informatie gewerkt.

Hoe kan je cookies verwijderen?
Als je niet wilt dat websites op jouw computer cookies plaatsen, dan kun je je browserinstellingen aanpassen zodat je een waarschuwing krijgt voordat er cookies worden geplaatst. Ook kun je de instellingen dusdanig aanpassen dat je browser alle cookies of alleen de cookies van derde partijen weigert. Ook kun je cookies die al zijn geplaatst verwijderen. Let erop dat je de instellingen apart voor elke browser en computer die je gebruikt moet aanpassen. Hoe je je instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Raadpleeg indien nodig de helpfunctie van je browser.

Vragen en klachten
Mocht je naar aanleiding van dit verhaal vragen of klachten hebben, dan kun je uiteraard contact opnemen via contact@desireeovereem.nl